Bergop - andersom

Over Loesja

August 11, 2021

De stem achter de micro

Loesja Klimczak, de bezielster van Bergop - andersom, is een ervaren lifecoach - docente en theraupeute met een kwart eeuw ervaring in het begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen. Dit doet ze in haar hollistische praktijk www.mayanatlantyda.org

Ze is tevens de oprichtster van vzw De Schatkist - coaching www.deschatkist.eu

Loesja staat bekend om haar unieke coachingstijl waarbij ze je heel liefdevol, doch efficiënt naar de kern van het probleem leidt en je jouw diepere zelf helpt terugvinden.
Ze neemt je mee voorbij de grenzen van je eigen verwachtingen en verruimt jouw bewustzijn op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.  
Haar ‘rechttoe-rechtaan’ benadering zet altijd wel iets in je ‘op z’n kop’ maar tegelijkertijd zet het je met beide voeten op de grond. Uiteindelijk brengt het een nieuw gevoel van verdieping en vreugde in je naar boven en in hoe je het dagelijks leven ervaart. 

Je kan haar raadplegen bij alle mogelijke levenssituaties en problemen, zowel in de privésfeer als op beroepsmatig vlak. Je hoeft ook zeker niet met ‘problemen te kampen’ om baat te hebben aan een coaching gesprek met haar. Een gesprek met haar is hoe dan ook verrijkend, inspirerend en bekrachtigend.  

Mensen met burn-out of in moeilijke levensfases zoals werkloosheid, veranderingsprocessen en afscheidsmomenten hebben ook veel baat aan de (door Loesja ontwikkelde) cursus Diepzielduiken - een korte reeks van 8 of 16 sessies voor beginners -  die antwoord biedt aan tal van knelpunten en levensthema's.  Deze cursus werd jarenlang in groepsverband of als individueel traject aangeboden. Binnenkort verschijnt de digitale versie in de vorm van een E-learning traject.

Naast haar coachingpraktijk en het geven van opleidingen wil Loesja in de podcast Bergop - andersom alle door de jaren heen vergaarde kennis breed toegankelijk maken aan iedereen wie er nood aan heeft. 

Je kan haar per e-mail bereiken via loesja@bergopandersom.eu

Loesja's persoonlijk motto is : Onze wereld heeft nood aan mensen die zich specialiseren in het 'onmogelijke' ! 

 

love_light8bhet.jpg

Podbean App

Play this podcast on Podbean App