Bergop - andersom

Visie

August 27, 2021

Bergop - andersom wil ondersteuning bieden aan iedereen die zich vastgelopen voelt in situaties, emoties of in een denkwijze.

Het 'andersom principe' is gebaseerd op eeuwenoude (esoterische) kennis over het functioneren van de matrix die wij 'ons leven' noemen.

Om verandering te bewerkstelligen, of om uit 'straatjes zonder einde' te geraken is het noodzakelijk om vanuit een 'ander perspectief' te kunnen kijken.
Vervolgens moeten we weten hoe - vanuit dit vernieuwde perspectief - te handelen. 
Soms volstaat het om iets kleins 'andersom' te doen om beweging te veroorzaken in ogenschijnlijk onwrikbare situaties. Dat biedt opluchting en geeft hoop in moeilijke tijden. 

Zowel op persoonlijk als op collectief vlak is iets 'andersom' durven te benaderen van cruciaal belang om tot vernieuwende resultaten te komen.

In het bijzonder in een tijd waarin het gangbare of het bekende ons niet langer de gehoopte geruststelling, uitweg of geborgenheid biedt. 
Wanneer we ons persoonlijk of collectief leven willen heruitvinden dan zullen we nieuwe vaardigheden moeten ontwikkelen. Vaardigheden die vanuit heel andere concepten vertrekken dan dit gangbare.  

Iets nieuws proberen en durven ervaren zijn dé sleutels die tot verruiming van ons bewustzijn leiden.  

De podcast Bergop-andersom wil een bijdrage zijn in die verruiming en eenvoudige handvaten aanreiken aan iedereen die een nieuwe toekomst een kans wil geven. 
De verandering naar 'een nieuwe tijd' - ook wel hogere of een andere dimensie genoemd - nodigt elk individu uit tot coöperatie met die 'wind van veranderingen'.
Weten hoe je die coöperatie tot stand kan brengen in je eigen leven is van cruciaal belang om toegang te vinden tot dit nieuwe paradigma. 

Hoe groot of hoe klein de stappen ook zijn die jij hierin wil zetten : in Bergop - andersom ontdek je dat ook jij  - lang gesloten - deuren openen kan.

Loesja zegt : Van harte welkom ... en veel succes op jouw levensberg ! 

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App